Fillimi
Shqip | English | Srpski
 

web faqja është përkrahur nga
granti i USAID

USAID

 

SHPDK ORGANIZON KOMPANITE KOSOVARE PER EKSPOZIM NE PANAIRIN E GJERMANISE 
MOW 2016,QE MBAHET ME 18-22SHTATOR

Me qellim te promovimit te kompanive prodhuese kosovare ne gjetjen e tregjeve te huaja per eksport ,SHPDK ne

mbeshtetje te MTI /KIESA dhe Empower ,shpalle:

Ftese per shprehje te interesimit per pjesmarrje ne panairin e Mobilerise "MOW 2016",ne stenden e Kosoves ,

qe mbahet ne datat 18-22 Shtator 2016 ne Bad Salzuflen/Gjermani 

Qellimi i ketij aktiviteti eshte rritja e eskportit te mobilerise permes mundesise se ekspozimit ne panairin e 

mobilerise .

SHPDK planifikon ekspozimin ne panair ku planifikohet te marrin pjese 3-5 kompani te cilat do te ekspozojne produktet e tyre nen ombrellen e nje brendi per shitje te produkteve ne Gjermani e me gjere. Preferohet qe produktet te jene nga druri masiv dhe qe e kane te zhvilluar prodhimin e produkteve me kualitet dhe kane kapacitete eksportuese.
Vetem aplikacionet e dorezuara deri me 5 SHTATOR 2016 do te merren parasysh dhe do te shqyrtohen.(pyetsoret e kompletuar teresisht)
Aplikimi: Kompanite qe deshirojne te aplikojne mund te shprehin interesimin e tyre duke plotesuar pyetsorin dhe
ta dergojne ate me se largu deri 5 shtator 2016 ne email adresen: Nene Tereza nr.20 Prishtine, ose adresen
elektronike:


Informimi dhe pyetsori per shprehje te interesit mund te merret duke dergu nje email ne adresen elektronike:
,me kerkesen per shprehje te interesit dhe pranuar pyetsorin.

Shoqata e Përpunuesve të Drurit të Kosovës, me seli në Prishtinë, organizon

Me qellim te promovimit te kompanive prodhuese kosovare ne gjetjen e tregjeve te huaja per eksport,shoqata e perpunuesve te drurit te Kosoves SHPDK ne mbeshtetje te MTI dhe KIESA dhe Empower  

Links

FORDAQ Network

Albexpo

Pseudonimi

Fjalėkalimi

Mė mbani mend
Keni humbur fjalėkalimin
Ende kurfar konto? Krijoni njė

 

© Të gjitha të drejtat e rezervuara - Shoqata e Përpunuesve të Drurit të Kosovës
Mendimet e shprehura në web faqe nuk paraqesin pikëpamjet e Agjensionit të Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar, ose të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara